Постинг
27.03.2011 21:38 -
Mole Poblano
Това е традиционен мексикански сос, който се поднася най-често с пиле или свинска пържола.
Ситно нарязани червени чушки, лук, чесън, бекон и банани се запържват. Получената смес се пюрира и се връща отново на котлона. Към нея се добавят настърган шоколад, захар, сусам, кориандър, стафиди, канела и пилешки бульон.
Сервира се с тортила чипс.
Ситно нарязани червени чушки, лук, чесън, бекон и банани се запържват. Получената смес се пюрира и се връща отново на котлона. Към нея се добавят настърган шоколад, захар, сусам, кориандър, стафиди, канела и пилешки бульон.
Сервира се с тортила чипс.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 80